Ester Visual-julisteet ja erilaiset kehysrimat

ESTER VISUAL suunnittelee ja valmistaa maalauksellisia designtuotteita kodin sisustukseen Rovaniemellä. Tuotteissa yhdistyvät rikas visuaalinen maailma ja skandinaavinen selkeys. Saatavilla on  sarja luonteikkaita eläinmuotokuvia, suomalaisia luonnonkasveja sekä maisemakuvia.

ESTER VISUALin suunnittelusta ja taiteellisesta työstä vastaa Elisa Ahonen.  Hän on  koulutukseltaan taiteen maisteri – pääaineena kuvataidekasvatus.Hän on opiskellut lisäksi kuvataidetta, taidehistoriaa sekä tekstiilisuunnittelua.

Tuotteiden tarina alkoi sattumalta nähdystä rusakkovalokuvasta. Elisalle tuli vahva tunne, että nämä rusakon korvat täytyy saada maalattua, ja nimenomaan vesivärillä. Elisa alkoi kehittää mielessään tyyliä, jossa eläinmuotokuvassa yhdistyisi realistisuus ja voimakas maalauksellisuus. Rusakkomaalauksen ympärille kasvoi eläinkuvien joukko, joka toimii kasvavan sisustustuotevalikoiman ytimenä.

Elisa pyrkii maalatessaan samaan aikaan pelkistettyyn ja runsaaseen, realistiseen ja maalaukselliseen kuvaustapaan. Vesiväri on loputtomasti inspiroiva laji;. Sitä ei pysty jäljittelemään millään muulla tekniikalla.  Elisalle on tärkeää, että laji on tunnistettavissa maalauksesta vaikka hän tulkitsisi värejä omalla tavallaan.

ESTER ViSUAL-julisteiden kokoihin 50x70 cm ja 30x40 cm voit hankkia samalla myös kätevät  magneettikiinnitykseen perustuvat juliisterimat kehystämistä varten. Tämän helpompaa kehystäminen ei voi olla mikäli vain tämän tyyppiset kehykset sopvat tyyliisi ja sisustukseesi. Ainakin ne sopivat mainiosti ESTER VISUAlLIN tyyliin!


 


28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
28,00 €
37,00 €
28,00 €