Sitruunaruoho deovoide 50 ml, vegaaninen

Sitruunaruoho deovoide 50 ml, vegaaninen
Sitruunaruoho deovoide 50 ml, vegaaninen
13,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
  • Helppokäyttöinen, miellyttävä Kaurilan Saunan Vegaaninen deovoide auttaa pitämään kehon raikkaana. Täysin vegaaninen tuote ei sisällä alkoholia, alumiinia, väriaineita tai eläinperäisiä ainesosia. Ekologinen ja eettinen valinta. 
  • Valmistettu Suomessa 
  • Käyttö: Ota deovoidetta herneenkokoinen nokare ja levitä kainaloihin tai jalkapohjiin.Deovoiteen ainesosien sulamispisteet alkavat 24 asteesta, eikä siihen ole ole haluttu lisätä keinotekoisia aineita sulamisen estämiseksi. Mikäli deovoiteesi koostumus muuttuu jotenkin, voit palauttaa alkuperäisen koostumuksen sekoittamalla ja jäähdyttämällä tuotteen. Paras tapa on sekoittaa sisältö puhtaalla lusikalla ja jäähdyttää jääkaapissa vähintään 24 tuntia. Tämän jälkeen tuote on taas kuin uusi.
  •  INCI: Cocos nucifera oil (Coconut oil), Butyrospermum Parkii (Shea butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Almond wax), Solanum Tuberosum starch (Potato flour), Sodium bicarbonate (Baking soda), Cymbopogon citratus (essential oil), Citral*, Eugenol*, Geraniol* Linalool*, Citronellol*, Limonene*. *from natural essential oils


                                 


Paino:
252 g
Arvostelut 0 arvostelua