Terva-pyyhe 85 x 180 cm, valko-roosa

Terva-pyyhe 85 x 180 cm, valko-roosa
Terva-pyyhe 85 x 180 cm, valko-roosa
Tuotetta rajoitettu erä.
69,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
  • Terva-pyyhe on valmistettu Lapuan Kankureitten materiaali-innovaatiosta, jonka koostumus on:43% tencel (puukuitua), pesty pellava 39 % ja 18% puuvilla
  • Terva-pyyhe kuivaa hyvin, kuivuu nopeasti, vie vähän tilaa, on kevyt ja aivan ihanan tuntuinen sekä helppohoitoinen
  • Pesu 60 asteessa, ei huuhtelu- eikä valkaisuainetta
  • Terva-pyyhkeen imukyky on herätetty jo tuotantovaiheessa pesukäsittelyssä, joten se on heti valmis käyttöön. Terva-pyyhe on todella imukykyinen ja se myös kuivuu nopeasti, joten se on käytössä hygieeninen. Keveytensä ansiosta se on erinomainen myös matkoilla.
  • Lapuan Kankureitten strategia on vastata tuotteiden valmistuksesta itse langasta valmiiksi tuotteeksi. Siksi suurin ja merkittävin osa koko valmistuksesta tapahtuu yrityksen omassa kutomossa Lapualla.
  • Tämän tekstiilin tuotesuunnittelu, materiaalihankinta, kankaan sidokset ja kutomakoneen ohjelmointi sekä luonti, kudonta, viimeistys ja kankaan tarkastus tehdään Lapuan Kankureitten kutomossa Lapualla. Ompelu tehdään pääosin tytäryhtiön omassa ompelimossa Liettuassa tai Lapuan kutomolla. Tarvikkeet tuotteeseen hankitaan Euroopasta, pääosin Suomesta.
  • Terva-pyyhkeen pellava on kasvanut Normandiassa, Euroopassa ja se on 100% eurooppalaista, jäljitettävää ja pitkäkuituista Masters of linen- pellavaa. Tencel on selluloosasta valmistettu muuntokuitu. Tencel on Itävaltalaisen Lenzingin valmistamaa lyocell-kuitua, jonka valmistusprosessi on suljettu, ympäristöystävällinen prosessi. Lue lisää www.tencel.com. Kaikki langat on kehrätty ja värjätty Euroopassa REACH asetusten mukaan ja täyttävät ÖKO-TEX sertifikaatin vaatimukset.


Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua