TOIMITUSEHDOT


TUOTTEEN TILAAMINEN
Tilattuasi tuotteen/tuotteita verkkokaupasta saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos et jostakin syystä saa vahvistusta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: info@designdeli.fi
Mikäli et halua tilata tuotetta verkkokaupasta, voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Lähetämme maksuohjeet joko sähköpostitse tai tekstiviestinä.


HINNAT JA POSTITUS


Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroina ja tuotteet sisältävät alv. 24% tai 10% (kirjat)
Pakkaus ja postitus lisätään automaattisesti kaikkiin tilauksiin.
Tilaukset toimitetaan Postin kautta kirjeenä tai postipakettina.


Toimistushinnat
Posti:
0-250 g3,50 €
251-400 g5,20 €
401-1000 g       5,90 €
1001 g  -           7,90 €


Nouto Postin pakettiautomaatista:
0-400 g5,20 €
401-1000 g      5,90 €
1001 g  -           7,90 €


Tuotteet toimitetaan toiveesi mukaan joko postitoimipaikkaasi tai Postin pakettiautomaattiin.  Myös toimitustapa: nouto Design Delistä, on mahdollinen.

Voit myös tilata tuotteen sähköpostitse mikäli et halua käyttää verkkokauppaa. Paluupostissa saat Design Delin tilinumeron. Kun tilauksen ostohinta+postituskustannus näkyy tilillämme, postitamme tuotteen antamaasi osoitteeseen.

Lähetämme lähetykset 2-4 arkipäivän kuluessa tilauksesta.  

Design Deli pidättää oikeudet hintamuutoksiin.


MAKSUTAVAT

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy  Design Deli.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi


PALAUTUKSET
Toivomme, että olet tyytyväinen Design Delin lähettämään tuotteeseen. Kaikki tuotteemme tarkastetaan ennen lähetystä, mutta jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tilaukseen, voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa, käyttämättömänä ja kaikki alkuperäiset laput kiinnitettyinä. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta ja siitä aiheutuvista kuluista. Design Deli korvaa postituskulut siinä tapauksessa, jos tuote on viallinen.
Rahat palautetaan tilaajalle, kun tuote on vastaanotettu, tarkastettu ja palautus täyttää yllä mainitut ehdot.
Ennen mahdollista palauttamista, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@designdeli.fi ja saat palautusohjeet.


TOIMITUKSESSA RIKKOONTUNUT LÄHETYS

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

TIETOSUOJASELOSTE 24.05.2018

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:

Tmi Design Deli  (y-tunnus: 1388355-1)

Jokikatu 41

06100 Porvoo

info@designdeli.fi

Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

YHTEYSTIEDOT
Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen toimitukseen, ota yhteyttä s-postise tai puhelimitse:
info@designdeli.fi
050 311 2311