Design Deli on perustettu vuonna 2005. Putiikki on sijainnut koko olemassaolonsa ajan samassa paikassa, osoitteessa Jokikatu 41, 06100 Porvoo. 

Liike sijaitsee Porvoon Vanhassa kaupungissa vastapäätä nk. Porvoon Linnaa eli vuonna 1760 rakennettua näyttävää, alueen ensimmäistä kivirakennusta, jossa ovat yöpyneet aikoinaan niin Ruotsin kuninkaat Kustaa III, tämän poika Kustaa IV Adolf sekä Venäjän keisari Aleksanteri I Porvoon valtiopäivien aikana. Rakennus jossa Design Deli sijaitsee on myöskin 1700-1800 luvun vaihteesta. Katukerroksessa on toiminut kaikki vuodet joko käsityöläisiä tai kauppiaita.  Jos seinillä on korvat niin täällä on todellakin kuultu mitä moninaisimpia asioita vuosisatojen aikana.

Nykyaikaan...Design Delistä, suomalaisen muotoilun herkkukaupasta löydät kekseliästä ja oivaltavaa nykymuotoilua. Tuotteemme edustavat itsenäisten suomalaisten muotoilijoiden, kuvittajien sekä taidekäsityöläisten ja pienvalmistajien tuotantoa.

Tervetuloa ostoksille Jokikatu 41 putiikkiin. Verkkokauppamme on toistaiseksi suljettu mutta sivustolta saa hyvän käsityksen mitä putiikista löytyy. 

Sähköposti:  info@designdeli.fi

facebook:designdeliporvoo

instagram:designdeli

Puh. 050 311 2311