TOIMITUSEHDOT

HUOM! Toimitukset vain Suomeen!

OBS!  Leveranserna bara inom Finland! 

NOTE!  Shipping just to Finland!

TUOTTEEN TILAAMINEN

Tilattuasi tuotteen/tuotteita verkkokaupasta saat tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos et jostakin syystä saa vahvistusta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse: info@designdeli.fi Mikäli et halua tilata tuotetta verkkokaupasta, voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Lähetämme maksuohjeet joko sähköpostitse tai tekstiviestinä.

HINNAT JA POSTITUS

Kaikki hinnat ovat ilmoitettu euroina ja tuotteet sisältävät alv. 24% tai 10% (kirjat) Pakkaus ja postitus lisätään automaattisesti kaikkiin tilauksiin. Tilaukset toimitetaan Postin kautta joko kirjeenä toimitusosoitteeseen lähetyksen koosta riippuen tai postipakettina lähimpään postiin tai pakettiautomaattiin. Myös toimitustapa: nouto Design Delistä, on mahdollinen.

Toimitushinnat: 

Posti:

0-249 g           5 €

250 g -            8,40 €

Nouto Postin pakettiautomaatista alkaen  6,90 €.

Voit myös tilata tuotteen sähköpostitse mikäli et halua käyttää verkkokauppaa. Paluupostissa saat Design Delin tilinumeron. Kun tilauksen ostohinta+postituskustannus näkyy tilillämme, postitamme tuotteen antamaasi osoitteeseen.

Lähetämme lähetykset 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta.  HUOM! POSTIN toimintaan emme pysty vaikuttamaan.

Design Deli pidättää oikeudet hintamuutoksiin.

 

MAKSUTAVAT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7Innova 2Lutakonaukio 740100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Design Deli toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Design Deli huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

PALAUTUKSET Toivomme, että olet tyytyväinen Design Delin lähettämään tuotteeseen. Kaikki tuotteemme tarkastetaan ennen lähetystä, mutta jos et jostakin syystä ole tyytyväinen tilaukseen, voit palauttaa tuotteen 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä kunnossa, käyttämättömänä ja kaikki alkuperäiset laput kiinnitettyinä. Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta ja siitä aiheutuvista kuluista. Design Deli korvaa postituskulut siinä tapauksessa, että tuote on viallinen. Rahat palautetaan tilaajalle, kun tuote on vastaanotettu, tarkastettu ja palautus täyttää yllä mainitut ehdot. Ennen mahdollista palauttamista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: info@designdeli.fi ja saat palautusohjeet. 

TOIMITUKSESSA RIKKOONTUNUT LÄHETYS

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

TIETOSUOJASELOSTE 24.05.2018

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:

Tmi Design Deli  (y-tunnus: 1388355-1)

Jokikatu 41

06100 Porvoo

info@designdeli.fi

Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisaltö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttöarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säiilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

YHTEYSTIEDOT Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen toimitukseen, ota yhteyttä s-postise tai puhelimitse: info@designdeli.fi 050 311 2311