Design Deli Jokikatu 41, 06100 Porvoo

Suomalaisen muotoilun herkkukaupasta löydät suomalaisten nykysuunnittelijoiden, muotoilijoiden, kuvittajien ja koruntekijöiden tuotteita.  Arvostamme kädentaitoja ja taidekäsityötä emmekä säikähdä kädentaitojen yhdistämistä nykyteknologiaan. Suomalaisten eturivin kuvittajien korteilla ja printeillä ilahdutat itseäsi ja ystäviäsi. Tuotteet ja kuvitukset on valmistettu pientuotantona Suomessa. 

Aukiolojat / Öppet /Opening 1.-10.8.2022

Ma/Mo/Mon 11-17.30

Ti/Ti/Tue      11-17.30

Ke/On/Wed 11-17.30

To/To/Thu    11-17.30

Pe/Fre/Fri    11-17.30

La/Lö/Sat     11-16

Su/Sö/Sun   11-16

Tervetuloa! Välkommen! Welcome!Uu


Nyt kääritään lahkeet ja hienostellaan sukilla. Ompelimon ylijäämäpuuvillasta ja PET-pulloista valmistetusta polyesterlangasta valmistetut sukat saavat kauniit kuvionsa pintaan Lauttasaaressa. Pari sukkaparia sisältävät pakkaukset muodostavat sydämiä. 5-kappaleen yksittäisissä sukissa on hedelmä- tai kukkakuvioita tai numeroita. Olethan varmaan itsekin huomannut, että yksittäisiä sukkia katoaa aina jonnekin. Nyt siihen on valmiiksi varauduttu!
 DesignbyKieto ja Littlebitdesign sekä ILOLLA Porvoo Borgå-korut.


Latimerian upeat ottimet kruunaavat tarjoilun. Paikallisuutta parhaimmillaan.


Porvoolaisen Kiertin kevään uutuuskuosi "Yrtit".


Kierti suunnitteli ja valmisti tälle keväälle myös Porvoo-kuosin. Nyt kotiin Porvoon käynniltä tuliaisiksi Porvoo-tiskirätti. Samasta kuosista saatavana myös keittiöpyyhe ja kestokassi.


Ester Visualin uutuusprintti Kissankellot. Useita kokoja. Saatavana myös tarjottimena, tarjoilualusena sekä lasinalusena


Kehvolan uutuuskortit Matti Pikkujämsältä ja Timo Mänttäriltä


Uutuuslaukku Viva Riimingalta: näissä laukuissa tavarat pysyvät järjestyksessä.